Constructie bureau Keetels

Constructiebureau Keetels BV bestaat sinds 1987 en is een bureau dat staat als een huis! In deze periode heeft ons bureau veel ervaring opgedaan op diverse gebieden binnen de constructiewereld. Dit mondt uit in uiteenlopende opdrachten, van kleinschalige verbouwingen tot uitgebreide kantorencomplexen. Voorbeelden hiervan zijn te vinden in onze portfolio.

Duurzame constructies sinds 1987

Constructiebureau Keetels bestaat sinds 1987 en is gevestigd in Schijndel. Met onze kennis en ervaring construeren wij de meest gunstige constructie met de gekozen materialen en de daarbij gewenste detaillering!
 Al gaat het om een kleine verbouwing, woningbouw, tribune, houtskeletwoning op schuimbeton, bedrijfsruimte of appartementen, gezondheidszorg-schoolgebouw, ons team van constructeurs en tekenaars staan klaar voor elke uitdaging om een constructie te modelleren en uit te werken!

Onzichtbaar en economisch construeren

‘Als wij ons werk goed doen, is de constructie volledig geŃ—ntegreerd in het architectonisch ontwerp’, is het motto van constructiebureau Keetels. We proberen de constructie in het gewenste detail van de architect te verwerken alsmede zo veel mogelijk gebruik te maken van de toegepaste materialen. Zo besparen we kosten voor de opdrachtgever en lossen we problemen op voordat ze op de bouwplaats ontstaan!